Referenser

Några röster från mina patienter

”Efter många år med diffus värk, trötthet och refluxproblem som jag inte blivit av med trots intag av flertalet olika magmediciner så har jag sökt mig till den kinesiska läkekonsten, och då hittade jag Lindas mottagning när jag sökte på webben.

Lindas helhetssyn på hur vår kropp och själ hänger ihop hjälper mig i min läkeprocess, jag får varje gång lära mig hur jag kan påverka min kropp i positiv riktning. Hennes mjuka och professionella framtoning är mycket behagligt och jag känner mig trygg i hennes vård.

Redan nu efter en månads behandling med akupunktur och örter så har det skett en stor förändring i min kropp och själ. Jag har ett inre lugn som jag inte upplevt på väldigt länge och mina mag/tarm bekymmer har börjat lätta. Jag kan varmt rekommendera Linda!”

–  Maria A.

”Jag hade högt blodtryck och huvudvärk när jag började gå till Linda. Lindas behandling mot en bättre balans i kroppen har hjälpt mig mycket. Eftersom Linda är medicinare i grunden har jag stort förtroende för hennes kunskaper om kroppens funktioner. Hennes Qigongkurser ger också ett bra lugn för kropp och själ. Jag är mycket nöjd med hennes sätt att ta hand om mej. ”

– Per-Olof Ohlsson

” Jag har blivit behandlad med akupunktur hos Linda med mycket bra resultat. Första gången var när jag hade mycket att göra på jobbet och var stressad. Andra gången var för att rehabilitera mig efter en svår olycka. Jag har ett stort förtroende för Lindas kunskaper inom såväl västerländsk medicin som österländsk medicin och vill verkligen varmt rekommendera henne”

– Peter

”Min största respekt och lovord för Lindas kunskap och skicklighet över Asiatisk läkemedelsbehandling.

Jag hade haft kronisk magsjukdom i över 13 år med akuta besvär ledande till cancerogena följder. Varit hos Sveriges bästa läkarkår med ringa hjälp för mitt problem med både fysiskt och psykiskt lidande.

Efter att gått på behandling 10-12 gånger hos Linda, började det ge positiv effekt, och jag har i dagsläget ett liv som inte kan beskrivas mer än med ett ord, mirakel. Hoppas att Lindas professionella yrkeskunskap får spridas över vår ibland konservativa läkarkår.”

– Vivere Vita

”Jag är en 65-årig kvinna som lidit av värmevallningar på grund av klimakteriet i ca 20 år. Tidigt under hösten 2016 fick jag kontakt med akupunktör Linda Ding och efter endast 10 akupunkturbehandlingar hos henne försvann mina vallningar.  De  har nu varit helt borta i cirka tre månader. Det känns jätteskönt och jag är henne  mycket tacksam.”

– Karin

”Under flera års tid har jag haft besvärligt med PMS. Till sist blev problemen så omfattande att de påverkade 10 dagar varje månad. En tredjedel av livet! Jag ville helst inte ta hormonpreparat för att må bättre. Jag tog kontakt med Dr. Linda Ding och hon gav mig hopp om att det skulle kunna bli annorlunda. Lindas helhetssyn på kroppen och hennes professionella bemötande har betytt mycket för mig. Mina bekymmer, som varit väldigt kroppsliga, med trötthet, sjukdomskänsla och hjärtklappning har minskat med uppskattningsvis 80%.  Jag rekommenderar varmt alla med liknande bekymmer att ta kontakt med Dr. Linda Ding.”

– Åsa

”Jag har i över ett år haft smärta i höger sida/höft. Enligt sjukgymnast hade jag artros i höften. Jag har gjort övningar varje dag men smärtan ville inte försvinna. Nu har jag haft den stora turen att få kontakt med Linda som efter en undersökning kunde konstatera att jag inte har artros utan det var i musklerna problemen fanns. Efter att jag fått behandling med bl. a. plåster har jag fått hjälp med smärtan, vilket jag är mycket tacksam för. Stort tack Linda!

– Eva Persson