Behandlingar

Mina behandlingar

Behandlingen gäller många medicinska och psykiska sjukdomar och kompletterar din  eventuella nuvarande medicinska behandling genom att uppnå bättre effekt och eventuellt minska delar av ditt medicinintag.

Vanliga symtom som jag behandlar är:

  • stressrelaterade besvär som t.ex. trötthet, sömnstörningar, hjärtklappning, huvudvärk, ångest och oro.
  • klimakteriebesvär som svettningar, hjärtklappning och relaterade psykiska symtom.
  • mag-tarmproblem som dålig matsmältning.
  • smärta som spänningshuvudvärk, spänning/smärta i nacke och axlar, ryggbesvär mm.
  • hjälp att sluta röka.

Naturliga alternativ för att åldras vackert

Akupunkturnålarna stimulerar musklerna och cirkulationen och detta gör att huden spänns ut på ett naturligt sätt. Behandlingen kan ses som en kombination av akupunktur och ”klassisk” ansiktsbehandling.

Metoden är ingen quick fix utan det tar mellan 6-10 behandlingar innan det ger ett resultat som ser mer naturlig ut.  Du slipper däremot alla de biverkningar som andra produkter på marknaden kan ge.

Efter en kur på mellan 6-10 behandlingar räcker det att man gör en behandling i månaden för att öka cellförnyelsen i huden.

Akupunktur handlar inte bara om att lindra smärta. Undersökningar visar att akupunktur aktiverar endorfiner i hjärnan, som ger en känsla av lugn och harmoni långt efter en behandling. Forskning visar också att akupunktur kan stärka immunförsvaret, vilket är en välkommen bonus.